Fuck the Dealer - Drankspel - Alle regels en uitbreidingsregels

Fuck the Dealer hét drankspel

Alle regels van het drankspel Fuck the Dealer!
Met extra uitbreidingsregels om het Fuck the Dealer nóg leuker te maken!
Fuck the Dealer is een drankspel wat gespeeld kan worden met een onbeperkt aantal spelers.


Regels Fuck the Dealer

Kies een dealer. De dealer schudt het kaartspel. De eerstvolgende speler noemt een willekeurige kaart. De dealer bekijkt (zonder deze te laten zien) de bovenste kaart in de stapel. Is het de goede kaart? Dan wordt deze open op tafel gelegd. Anders geeft de dealer aan of de kaart hoger of lager is dan de genoemde kaart. Vervolgens mag de speler nogmaals raden. De kaart wordt vervolgens open op tafel gelegd.
Alle kaarten worden op tafel gesorteerd op volgorde gelegd, zodat gedurende het verloop van het spel duidelijk wordt welke kaarten er reeds uit het kaartspel zijn.
Wordt er drie keer achter elkaar niet de juiste kaart geraden? Dan is de dealer klaar met zijn oneerbiedige taak en geeft hij zijn functie door aan de volgende speler.


Drinken

  • De dealer drinkt twee slokken indien de speler de juiste kaart in één keer raad!
  • De dealer drinkt één slok indien de speler de juiste kaart in twee keer raad!
  • De speler drinkt één slok indien de speler de juiste kaart na twee keer niet heeft geraden!

Uitbreiding op de regels

  • Slokken = aantal kaarten ernaast: Wanneer de speler moet drinken kun je ook het aantal slokken baseren op de aantal kaarten dat de speler ernaast zit. Bijvoorbeeld roept de speler in zijn tweede beurt ‘Aas’ en is het een ‘Negen’, dan is dit vijf slokken. Het drankspel wordt dan een stuk uitdagender.
  • Kaarten dichthouden: Je kunt ook de kaarten dichthouden en opstapelen op tafel, zodat niet bekend is welke kaarten er reeds uit het kaartspel zijn. Hierdoor wordt het voor de dealer over het algemeen makkelijker om de avond sober te overleven.