Circel of death

Circel of Death Hét Drankspel

Alle regels van het drankspel Circel of Death!
Circel of Death is een drankspel wat gespeeld kan worden met een onbeperkt aantal spelers. 

Benodigdheden Circel of Death
Speelkaarten
Bierglas

Regels Circel of Death

Alle kaarten worden geschud. Midden op de tafel wordt een bierglas gezet, gevuld met bier. In een cirkel om het glas worden alle kaarten door elkaar en met de rug naar boven neergelegd. Ze liggen willekeurig door elkaar en over elkaar. Ze vormen het drankspel circle of death.

De bedoeling is dat de cirkel te allen tijde niet onderbroken wordt. De cirkel moet een doorlopende cirkel blijven. De eerste speler pakt een kaart uit de circle of death. De speler mag een klein beetje schuiven met de kaart, niet teveel. De eerste kaart die de speler aanraakt moet worden gepakt. De speler die de cirkel heeft doorbroken moet het bierglas leegdrinken.  

Kaartregels

KaartRegelUitleg
2 t/m 6 ROODUitdelenDe speler mag aantal slokken op de kaart weggeven, deze mogen worden verdeeld.
2 t/m 6 ZWARTZelf drinkenDe speler moet aantal slokken op de kaart zelf drinken.
7Lucky sevenDe speler hoeft niks te doen.
8Almighty eightDe speler legt de kaart open voor zichzelf neer. De speler mag dezelfde of in zijn volgende beurt de kaart terug, met de rug naar boven, in de Circel of Death leggen.
9RijmenDe speler die de kaart pakt noemt een woord waarop de volgende speler een rijmend woord moet zeggen. Hierna zegt de daarop volgende speler een rijmend woord. Dit gaat door tot iemand het niet snel genoeg weet (2 á 5 sec). Deze speler drinkt een slok.
10OverslaanDe eerst volgende speler slaat een beurt over.
BoerMeeste stemmenEr wordt afgeteld van 5 naar 0. Alle spelers wijzen een andere speler aan. De speler met de meeste vingers op hem/haar gericht moet shotten!
VrouwSocial drinkingElke speler moet een slok drinken.
HeerCategorieDe speler die de kaart pakt noemt een categorie waarin iedereen weer een woord moet noemen. Bijvoorbeeld kleuren: zelf noemt hij rood, volgende zegt groen, etc… Wanneer iemand een woord zegt dat niet klopt in die categorie, een woord dat al gezegd is of het niet op tijd weet moet hij een slok drinken.
AasRegelkaartDe speler mag een regel bedenken welke geldt tot het einde van het spel. Overtreedt een speler de regel? Dan moet hij/zij slokken!
JokerDrinkbuddyDe speler kiest een drinkbuddy. Elke keer als één van de buddy's moet drinken, drinken de rest van de buddy's mee!

Disclaimer
Weet waar je grenzen liggen. De kaartregels zorgen ervoor dat er meer gedronken wordt. Gebruik deze dus met gezond verstand!

Onze toppers